Mission impossible för S

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 22 sep 2022 2022-09-22
E-post 57

Redaktionspodden om Socialdemokraternas hopplösa uppgift i opposition. Med ett kaxigt MP som fått självförtroende efter stödrösterna och ett V och C som efter tillbakagången kommer gå åt varsitt håll har Magdalena Anderssons uppgift blivit svårare än någonsin. Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

För att lyssna på avsnittet, bli prenumerant. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se