Hela denna artikel är en annons

Spela om världens största lottojackpott

  • Onsdag 30 dec 2020 2020-12-30
E-post 1

Amerikanska Mega Millions-lotteriet har just nu världens högsta jackpott: 401 miljoner $ (198.7 miljoner $ efter avdrag)! Även svenskar kan vara med och spela om Mega Millions jackpott genom att betta på lotteriets utfall på theLotter Sverige.

Mega Millions massiva jackpottar år 2020

Det omtyckta MegaMillions-lotteriets jackpottar växer tills det finns någon som gissar rätt på alla numren. I år har lotteriet delat ut fyra fantastiska jackpottar över hundra miljoner dollar. I februari vann en spelare 202 miljoner $ (ca 1,6 miljarder kr), i början av sommaren kammade en anonym spelare hem 414 miljoner $ (ca 3,4 miljarder kr),månaden efter i juli vann en spelare 123 miljoner $ (ca 1 miljard kr) och i september delade Powerball ut en jackpott på 120 miljoner $ (ca 990 miljoner kr). Utöver dessa enorma jackpottar har även massor av sekundära priser delats ut.

Kommer någon att vinna Mega Millions massiva jackpott på 401 miljoner $ (198.7 miljoner $ efter avdrag) på fredag eller fortsätter den att växa?

Mega Millions från Sverige

Det är enkelt att spela på Mega Millions. Online-lotteritjänsten theLotter Sverige erbjuder lotteribetting, som går ut på att du bettar på ett officiellt lotteris resultat. För att vara med och betta om Mega Millions jackpott på 401 miljoner $ (198.7 miljoner $ efter avdrag) är det bara att följa stegen nedan.

  • Skapa ett konto på theLotter Sverige!
  • Välj Mega Millions i listan på över 55+ internationella lotterier!
  • Klicka i de nummer du vill spela med!
  • Betala för dina lottospel!
  • Vänta på dragningen!

“Vem skulle inte vilja ha chansen att ta hem en fantastisk jackpott? Bara tanken på att alla har lika stor chans att vinna är fantastiskt”, säger John Ryott, theLotters Sverigerepresentant.

Mega Millions priser

Mega Millions har totalt nio vinstkategorier varav jackpotten är det högsta priset. Jackpotten har inget tak så den fortsätter att växa tills det finns minst en jackpottvinnare. År 2018 vann en spelare 1,53 miljarder $, vilket är rekord för Mega Millions och priset är även världens näst största utbetalda jackpott. Resterande åtta vinstnivåer består av sekundära priser.

Hur vinsterna betalas ut

När du bettar på Mega Millions utfall ansvarar theLotter Sverige för priserna. Alla lottospelen vinstförsäkras och dessa försäkringar träder in när stora priser ska betalas ut. Småpriser betalas med inkomsterna från försäljningen.

Priser som vinns via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på priserna.

theLotter

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se