Svag opposition inför Kyrkovalet

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 17 jun 2021 2021-06-17
E-post 307

I september är det kyrkoval, och redaktionspodden går igenom de olika politiska alternativen, där Socialdemokraterna dominerar fullständigt i ett politiskt sammanhang där det finns mer makt än många tror. Oppositionen mot Socialdemokraternas politiserade kyrka är väldigt svag, och Johan Westerholm och Johannes Nilsson diskuterar varför konservativa inte lyckas ta strid för en mer traditionell och opolitisk kyrka.

Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se