Censur eller desinformation – yttrandefrihetens dilemma

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 18 feb 2021 2021-02-18
E-post 326

Länsstyrelsen Skåne rekommenderar kommunikatörer i skånska kommuner att radera vaccinationskritiska kommentarer från kommentarfält i sociala medier. Är detta rätt sätt att bekämpa desinformation? Var det rätt beslut av Twitter att radera Donald Trumps konto? Nytt avsnitt av redaktionspodden med Johan Westerholm och Johannes Nilsson. 

Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här. Redaktionspodden kommer att sändas torsdagar kl 16:00 med kända och okända ämnen samt i förekommande fall gäster.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

I dagens avsnitt får prenumeranter även tillgång till ett bonusmaterial: Länsstyrelsen Skånes dokument “Möta vaccinationskritiska i sociala medier”.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se