Därför floppar Bulletin

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 18 mar 2021 2021-03-18
E-post 295

Snart tre månader efter premiären kan den nya mediesatsningen Bulletin bara beskrivas som ett stort fiasko. Trots imponerande värvningar av tunga ledarskribenter som Ivar Arpi, Alice Teodorescu Måwe, Carolin Dahlman, Thomas Gür och Paulina Neuding lyfte aldrig Bulletin, och ledarredaktionen diskuterar varför.

En för snabb lansering, en alldeles för ojämn rekrytering men också förändringar i “tyckonomin” där åsiktsproduktion börjar bli mindre intressant är några av förklaringarna som diskuteras. Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

Avsnittet spelades in innan Thomas Gür meddelade sitt avhopp från Bulletin.

Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här.

Redaktionspodden kommer att sändas torsdagar kl 16:00 med kända och okända ämnen samt i förekommande fall gäster.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se