Elkrisen regeringens ödesfråga

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 2 dec 2021 2021-12-02
E-post 190

Vintern har kommit tidigt till ett Sverige som redan lider av skyhöga elpriser. Att lösa energikrisen blir en ödesfråga för Magdalena Anderssons nya S-regering, och här kommer hanteringen av kärnkraften vara central menar Johan Westerholm och Johannes Nilsson i veckans avsnitt av redaktionspodden.

För att lyssna på avsnittet, bli prenumerant. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se