Laget före jaget – Netroots och Socialdemokraternas kampanjer på sociala medier

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 1 apr 2021 2021-04-01
E-post 104

REDAKTIONSPODDEN I veckans avsnitt avslöjas vilka som var Ledarsidornas hemliga finansiärer när sajten drog igång! I avsnittet behandlas även det Obama-inspirerade S-projektet Netroots och Socialdemokraternas bloggkampanjer under Reinfeldt-åren, och vad det lett vidare till idag.

Och vad händer efter valet 2022? Kommer konservativa tyckonomer och alternativmedier få samma problem om Löfven röstas bort som CNN och andra liberala amerikanska medier fått efter Trumps valförlust? Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här. Redaktionspodden kommer att sändas torsdagar kl 16:00 med kända och okända ämnen samt i förekommande fall gäster.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se