Varannan Hamas-sympatisör röstar S

Hamas / S logo
  • Torsdag 7 dec 2023 2023-12-07
E-post 239

Socialdemokraterna samlar idag hälften av de svenska väljare som ställer sig bakom  eller sympatiserar med Hamas terrorattacker mot judar. En utveckling som är fullt logisk med tanke på den inriktning av partiets framtid som kommunicerades vid Socialdemokraternas förtroenderåd 2011.


Prenumerera på Ledarsidorna 
Vill du ta del av artikeln som visar hur många socialdemokratiska sympatisörer som visar stöd för våld riktat mot judar och staten Israel?

Bli då prenumerant.

Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Då vi är motståndare till det statliga  presstödsystemet har vi valt att inte söka detta statsbidrag. Det skulle göra oss beroende av makten vi granskar.

Vi är dock anslutna till det pressetiska systemet samt medlemmar i Publicistklubben.
Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 4 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se