“Vi har aldrig sviktat i våra progressiva, demokratiska värderingar”

Socialdemokraterna / Tro och Solidaritet. Montage.
  • Lördag 6 mar 2021 2021-03-06
E-post 1441

Vilka är egentligen Socialdemokrater för Tro och Solidaritet? Och vad är Föreningen Hjärta för några? Vad står dessa organisationer för i form av politik, kultur och visioner? Lite är känt om denna förhållandevis lilla socialdemokratiska sidoorganisation och blygsamma förening. En sidoorganisation och en förening som, visar det sig, effektivt ha fyllt det tomrum som skapades 1987 när kollektivanslutningen av LO-medlemmar upphörde.

Ett medlemskap, ett engagemang eller goda relationer till  denna tidigare kristna sidoorganisation har visat sig vara garanten för inte bara makt och inflytande utan i påfallande många fall lysande karriärer. Både inom den politiska bubblan och i statsförvaltningen.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Bli prenumerant och stöd fortsatt oberoende journalistik och  granskning av av Sverige.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se