Partiinternt politiskt drama väntar när Löfven lämnar för Andersson

Magdalena Andersson. Foto: Pressbild regeringen.se
  • Måndag 8 nov 2021 2021-11-08
E-post 578

Att den kommande veckan kommer innebära politiskt drama är de flesta eniga om. Men att det skulle leda till en ny regeringskris är mindre sannolikt. Mer intressant är att följa hur Magdalena Andersson kommer hantera det arv i form av ett dysfunktionellt näringsdepartement som Ibrahim Baylan lämnar efter sig och hur vakanserna skall fyllas. Ett arbete som kan försvåras om Miljöpartiet lämnar regeringen vilket helt enkelt inte får ske.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad.Som prenumerant och premiumkund får du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel bl.a:

  • Miljöpartiet får inte lämna – skulle kasta in S i en bemanningskris
  • Tungt rekryteringsläge
  • Ministrars passivitet som minister går tillbaka till 20114

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se