Det politiserade rättsväsendet

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 4 mar 2021 2021-03-04
E-post 411

Varför driver staten dyra och hopplösa mål mot individer som Karl Hedin och Aron Flam? Varför läggs så mycket resurser ned på misstänkta brott de flesta betraktar som småsaker i jämfört med allvarlig vålds- och sexualbrottslighet? Redaktionspodden går till botten med krafterna bakom målen mot Hedin och Flam, med nya avslöjanden om utredningen mot Hedin exklusivt för poddens lyssnare. Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

Redaktionspodden kommer att sändas torsdagar kl 16:00 med kända och okända ämnen samt i förekommande fall gäster. Ett urklipp av avsnittet kan du lyssna på här.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se