Extravalet ingen vill ha. Förutom de politiska journalisterna

Nyamko Sabuni/Stefan Löfven. Pressbilder. Montage,
  • Lördag 6 feb 2021 2021-02-06
E-post 820

De flesta politiska journalister och mer eller mindre självutnämnda experter spekulerar i dagarna om ett extraval. Ett extra val ingen vill ha förutom alla dessa politiska journalister och mer eller mindre självutnämnda experter som då kan få än mer att spekulera i.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln samt arkivet på mer än 3 000 artiklar, källmaterial samt poddar.

Ur dagens artikel:

– Endast journalister tror på extraval

– Nationell kris osedvanligt olämplig tidpunkt att genomföra ett extra val

– För kort tid kvar till nästa ordinarie val – ointressant för M, KD och SD att ta chansen

– Liberalernas opinionssiffror, som pendlar i styrka mellan lättöl och folköl, och en söndertrasad riksdagsgrupp samt en lika uppgiven partiorganisation gör det ointressant även för dom.

Bli prenumerant och stöd oberoende media. Som tagit beslutet att inte ansöka om mediestöd då det skulle göra oss beroende av den makt som vi vill granska.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se