Vad visste åklagarna?

Förundersökningen Västmanlandsfallet. Foto: Eget.
  • Söndag 28 nov 2021 2021-11-28
E-post 843

Förundersökningen, och det senare åtalet mot industrimannen Karl Hedin innehåller en rad anomalier när nu inte bara förundersökningen utan även de senare inlagorna och parallella förlopp kan analyseras. Anomalier som reser helt andra frågor. Inte bara till NOA, som ansvarat för utredningen utan även till åklagarmyndigheten. Om vad de ansvariga egentligen visste när bevis preparerades.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad.Som prenumerant och premiumkund kan du ta del avpodden.

Som prenumerant får du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel de olika turerna och dialogen mellan utredare och åklagare kring det “trovärdiga vittne” vars alla motsägelser till trots fick behålla statusen som trovärdigt av åklagaren. Trots att vittnet till slut tog tillbaka alla sina tidigare historier.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se