Blågul kamp om ledartröjan

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Fredag 2 sep 2022 2022-09-02
E-post 63

Sverigedemokraterna i Stockholm går till hård attack mot Moderaterna, både regionalt och på riksnivå. Redaktionspodden om kampen om ledartröjan i det blågula blocket mellan allt mer självsäkra sverigedemokrater och moderater som fortfarande tyngs av arvet från Reinfeldt.

För att lyssna på avsnittet, bli prenumerant. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se