Så försöker S rädda MP kvar i riksdagen

Miljöpartiet Logo, Magdalena Andersson, Joakim Järrebring. Foto: Skärmavbildning Facebook. Montage.,
  • Torsdag 23 jun 2022 2022-06-23
E-post 556

Det rådande opinionsläget talar för en jordskredsseger för den konservativa oppositionen. För Socialdemokraterna är läget prekärt när socialdemokratiska riksdagsledamöter öppet försöker mobilisera stödröster för ett alltmer impopulärt miljöparti med svensk politiks minst uppskattade partiledare.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad då vi valt att inte skattefinansieras. Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel: Hur Socialdemokraternas högsta företrädare aktivt mobiliserar väljare, även bland de egna sympatisörerna, att stödrösta på Miljöpartiet.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se