Coronastöd utbetalades till Muslimska brödraskapets egen resebyrå

Stockholms moské, Muslimska brödraskapet Montage
  • Torsdag 16 dec 2021 2021-12-16
E-post 345

Ledarsidornas granskning av Tillväxtverkets utbetalade stöd under Corona-krisen visar att fler av det Muslimska brödraskapets nätverksorganisationer som tidigare inte erhållit statsbidrag numera kan ta del av skattemedel. Bland annat har den resebyrå som ägs och kontrolleras av Brödraskapet erhållit bidrag för att hålla sin verksamhet vid liv under Corona-krisen.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Som prenumerant och premiumkund har du även tillgång till poddar och hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

Ur dagens artikel hur det Muslimska brödraskapets svenska resebyrå erhållit skattemedel för att kunna bibehålla sin verksamhet intakt samt hur ägarförhållande och styrning har utformats med personunioner.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du finner här.

Du kan pröva på för en krona under 14 dagar.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se