Kan man bygga en allians på kulturkrig?

Johan Westerholm/Johannes Nilsson.
  • Torsdag 30 sep 2021 2021-09-30
E-post 64

Redaktionspodden tar upp de ekonomiska skillnaderna mellan M och SD, där SD i mycket är ett vänsterparti. Hur kan M och SD komma överens om pensioner och arbetslöshetsersättning utan att förlora förtroendet hos egna väljare? Finns risken att vi får samma motstridiga ekonomiska politik som den rödgröna regeringen, som måste anpassa sig till både C och V? Med Johan Westerholm och Johannes Nilsson.

Bli prenumerant och ta del av Ledarsidornas redaktionspodcast. Som prenumerant får du även tillgång till hela nyhetsarkivet med över 3 000 artiklar.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela podcasten.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se