Regeringen fördjupar relationerna med Muslimska brödraskapet

Biståndsminister Per Olsson Fridh (MP) / Islamic Relief. Montage
  • Fredag 5 feb 2021 2021-02-05
E-post 3113

Dagens regeringsombildning var väntad. Utnämningen av Per Olsson Fridh (MP) låg i korten och kommer innebära att regeringen fördjupar samarbetet med Muslimska brödraskapets ena biståndsorganisation Islamic Relief samtidigt som den nu förstärker arvet av den Kaplanska utrikespolitiken med positiva relationer till Brödraskapet och Turkiet.

NITEK Publicism som driver Ledarsidorna är beroende av er läsare för vår överlevnad. Tycker du att vi gör skillnad bli gärna prenumerant. Som prenumerant och premiumkund kan du ta del av hela artikeln samt arkivet på mer än 3 000 artiklar, källmaterial samt poddar.

Ur dagens artikel:

– UD:s “Dirty Dozen” hyllar Löfvens utnämning av ny biståndsminister

– Fördjupning av relationerna Sverige – Turkiet samt Sverige – Muslimska brödraskapet

– Biståndsministern har bra relationer med Brödraskapets kärna i Sverige – Stockholms moské.

Bli prenumerant och stöd oberoende media. Som tagit beslutet att inte ansöka om mediestöd då det skulle göra oss beroende av den makt som vi vill granska.

Är du redan prenumerant men har svårigheter så kontakta då kundservice på mailen som du hittar här.

Missa inte våra fördjupande reportage och extramaterial i våra avslöjanden. Med Plus får du tillgång till alla artiklar, bilder och videoklipp. Glöm inte att med fler prenumeranter kan vi satsa ännu mer på relevant journalistik.

Redan medlem? Glömt ditt lösenord?

Innehållet som publiceras på Ledarsidorna.se omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Ledarsidorna.se